Seznam aktualizovaných oborových příruček InMP

Chtěli bychom Vás informovat, že oborová koordinační místa ve spolupráci s Hospodářskou komorou České republiky (v rámci projektu Informační místa pro podnikatele) provedla během podzimu 2009 až ledna 2010 aktualizaci přes 200 ks oborových příruček.

 

Těm z Vás, kteří se zatím neměli tu čest se s oborovými příručkami v minulosti seznámit, si níže ve stručnosti dovolíme vysvětlit jejich účel a obsahovou náplň.

1.      Oborové příručky se mohou nabízet-zasílat ZDARMA všem podnikatelům (zvláště pak začínajícím).

2.      Vztahují se k podmínkám podnikání v jednotlivých živnostech, někdy mohou jít obsahově i napříč různými souvisejícími živnostmi.

3.      V úvodu každé příručky je zpravidla vymezen obor, forma podnikání, následují technické požadavky na výrobky v oboru, prokazování způsobilosti pro výkon profesí v oboru, evropská a česká podnikatelská legislativa, značení CE, dále ekologické požadavky, BOZP, požární předpisy apod.

4.      Užitečnou součástí příruček jsou i doporučení z oblasti řízení firmy a marketingu v podmínkách EU a informace o možnostech čerpání finančních prostředků z podpůrných programů, jakož i důležité regionální a oborové kontakty.

ZDE najdete jejich aktuální seznam (více jak 300 ks oborových příruček).

Požadované oborové příručky Vám na vyžádání zašleme e-mailem ve formátu PDF.

Kontakt:
Helena Chalánková, ředitelka
tel.: 582 332 489
Ivana Krátká, asistentka
tel.fax.zázn.: 582 332 721
e-mail: ohkpv@ohkpv.cz





ggggg