Živnostník a firma roku v Olomouckém kraji

Živnostník a firma roku v Olomouckém kraji

1. místo v soutěži Živnostník roku 2013 v Olomouckém kraji získal Josef Sýkora z Loučan – výrobce dřevěných hraček. Pana Sýkoru nominovala Okresní hospodářská komora v Prostějově, o to více nás jeho úspěch těší! Svému řemeslu se věnuje již od roku 1988, velkým pomocníkem mu je jeho manželka. Hračky navrhuje a vyrábí podle nejlepších poradců, kterými jsou mu osoby nejzasvěcenější – děti. Sleduje, jak a s čím si nejraději hrají. Známe tedy tajemství jeho úspěchu…
Musíme také prozradit, že pan Sýkora je zakladatelem projektu Hanácké glétování.

Účelem tohoto projektu je vyhledávat opravdu šikovné lidičky z oblasti Hané a tyto ocenit za jejich činnost, která je ve prospěch nás všech, „Hanáckym stavovskym glétem“, na němž je uvedena činnost, za kterou byl vydán. A pokud se jedná o malého řemeslníka, tak spolu s glétem získává i možnost na svých výrobcích používat logo „Hanácké vérobek“. Toto logo Vám zaručí, že výrobek je kvalitní a je vyroben poctivýma hanáckýma rukama. Tento projekt podporuje OHK v Prostějově.
SRDEČNĚ GRATULUJEME A JEN TAK DÁLE!

1. místo v soutěži Firma roku 2013 v Olomouckém kraji získala firma ZLKL z Loštic, jež vyrábí unikátní vozítko pro postižené. Ve své firmě zřídil firemní školku s výukou angličtiny a s prvky waldorfské pedagogiky. V současné době zaměstnává téměř 80 osob. Firma ZLKL získala též ocenění Odpovědná firma.

GRATULUJEME! 

 





ggggg