Využití PROFI INFORMACÍ v praxi

Vyberte si ze sledování Insolvenčního rejstříku jen to podstatné.

Systém OCTOPUS za Vás sleduje změny týkající se Vašich obchodních partnerů v těchto důležitých zdrojích:

Dluhy z obchodního styku (unikátní zdroj DC GROUP), Dluhy vůči zdravotní pojišťovně, Nově zachycené exekuce v CEE (specialita DC GROUP), Změny v Obchodním rejstříku, Stav plátcovství DPH, Konkurzy, Nespolehlivé plátcovství DPH, Změny registrovaných bankovních účtů, Změny v DCG Score a samozřejmě i Insolvenční rejstřík.

Insolvenční rejstřík je jedním ze základních monitorovaných zdrojů systému OCTOPUS. Abychom Vám usnadnili orientaci ve značném množství informací přicházejících do Vašich e-mailových schránek z tohoto zdroje, můžete si nyní nově nastavit sledování pouze těch změn, které jsou pro Vás důležité.

Inkaso zahraničních pohledávek ve 149 zemích světa. Provize pouze z úspěšně vymožených pohledávek, žádné platby předem.

Dluží vám váš zahraniční zákazník? Využijte našich služeb. Vymáháme pohledávky ve 149 zemích světa bez jakékoli platby předem. Jsme odměňováni až v případě úspěšného vymožení. Bez ohledu na lokalitu dlužníka, komunikace s věřiteli probíhá v českém jazyce.

DC GROUP patří do největší sítě inkasních agentur na světě TCM GROUP International (www.tcmgroup.com). Pohledávky řešíme přímo v místě působení  vašeho dlužníka. Máme k dispozici více než 2500 inkasních specialistů a právníků.

Naše vize je založena na rozvoji a udržování pečlivě vybrané sítě prověřených a osvědčených kvalitních právnických a inkasních služeb prostřednictvím spolehlivé spolupráce mezi inkasními agenturami a specializovanými právními kancelářemi. Náš úspěch je výsledkem dodržování nejvyšších standardů etiky a výkonu.

Předat pohledávku k bezplatné analýze můžete prostřednictvím našich stránek
http://www.systemoctopus.com/pohledavky_formular/

Jak zvýšit úspěšnost vymáhání o 20%? Validními kontakty.

Praxe ukazuje, že i aktualizace kontaktů u stávajících klientů bývá dobrou investicí pro případné budoucí vzniklé pohledávky. Nezvedá Vám zákazník telefon? Nevadí, máte ještě další telefonní číslo nebo email.

Specializované společnosti ze skupiny DC GROUP aktualizují denně přibližně 50 tisíc kontaktních údajů u právnických i fyzických osob. Tato dynamická aktualizace probíhá pomocí speciálních softwarových aplikací. Přímo zpracováváme primární placené i neplacené zdroje, čímž značně omezujeme chybovost dat. K těmto datům pak doplňujeme kontaktní informace, a to jak sběrem dat z internetu, tak za aktivní podpory telemarketingu.

Právě validní kontakt bývá velmi často tím rozhodujícím faktorem úspěchu při vymáhání pohledávek.  Z tohoto důvodu se na nás obrací stále více věřitelů s požadavkem doplnění dalších kontaktních údajů ke svým dlužníkům. V poslední době se mezi těmito věřiteli objevují i samotné inkasní agentury, pro které jsou tyto informace klíčové.

Jsme schopni poskytnout řešení i pro velkoobjemovou aktualizaci kontaktů.

NEWSLETTER


Pro bližší informace o systému OCTOPUS, novinkách a dalších připravovaných výhodách kontaktujte: 

Jan Stoček
Regionální ředitel - MORAVA

DC GROUP, spol. s r.o.
V Olšinách 2300/75, Praha 10, PSČ100 00, Česká republika, IČ: 27380009
Společnost je zapsána u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 109659

Mobil: +420 773 407 289
Fax:    +420 281 002 171
E-mail: stocek@dcgroup.cz

www.dcgroup.cz
www.marketingovedatabaze.cz
www.stop-plagiatorum.cz
www.systemoctopus.com
www.tcmgroup.com
________________________________
člen skupiny TCM Group International





ggggg