SETKÁNÍ PODNIKATELŮ

SETKÁNÍ PODNIKATELŮ


24. listopadu se v Národním domě Prostějov uskutečnilo Setkání podnikatelů a manažerů s představiteli města, které tradičně organizuje Okresní hospodářská komora v Prostějově.

Primátor města Mgr. František Jura představil nově zvolené zástupce vedení města, seznámil přítomné s plány města na nadcházející období a s jeho většími investičními záměry, zmínil pomoc města s drahými energiemi těm nejpotřebnějším, popsal plány k rozšíření zeleně na území města a kroky města směřující ke zlepšení dopravní infrastruktury a další.

Ředitelka Úřadu práce Ing. Věra Crhanová seznámila přítomné s aktuální situací na trhu práce v našem regionu a s projekty MPSV k udržení zaměstnanosti.

Předseda představenstva OHK JUDr. Bohuslav Švamberk se vyjádřil k energetické situaci a podrobně popsal iniciativy Hospodářské komory ČR směrem k vládě ke zmírnění dopadů energetické krize na naše firmy.

Zástupci poradenské agentury poté prezentovali přítomným aktuální dotační zdroje zaměřené na financování projektů k získání energetických úspor ve firmách.

Témata, která byla na setkání prezentována, se poté živě diskutovala při neformálních diskusích.

Všem přítomným moc děkujeme za jejich účast a aktivní zapojení se do diskusí.
Budeme se těšit na příští setkání.

Helena Chalánková, ředitelka OHK

 

 





ggggg