Prezentace odborných témat a služeb

V rámci aktivit naší Hospodářské komory jsme v uplynulém období realizovali několik odborných přednášek pro poměrně širokou skupinu posluchačů, v rámci kterých jsme zaznamenali velký zájem konkrétních podnikatelských subjektů, prezentovat svoji firmu formou odborného příspěvku na příslušné téma a v rámci toho představit posluchačům svoji firmu a služby.

Vzhledem k velké šíři aktuálních témat, v rámci kterých existuje poměrně velká poptávka po informacích, jsme se rozhodli začít organizovat informační přednášky a semináře na příslušná témata (např. zelená úsporám, úniky tepla ze staveb,  bezpečnost software,  boj proti SPAM, webové prezentace a nástroje na internetu, outsourcing služeb, agenturní zaměstnávání pracovníků, úvěry a financování  apod.).

Jako Hospodářská komora jsme schopni pro takovou akci garantovat kvalitní organizaci, pozvánku pro velmi široký okruh subjektů, které jsou buď našimi členy nebo jsou s námi ve stálém kontaktu (získávají informační materiály a výstupy z OHK PV apod.) a nepochybně určitou autoritu jako garanci kvality a smysluplnosti nabízené akce. Naším cílem je především poskytnou posluchačům kvalitní, profesionální a zajímavé informace na téma, které je zajímá a proto je podmínkou, že množství informací o firmě (představení firmy, produktů a služeb) nesmí překročit 20 % z celkových informací.

LETÁK PREZENTACE

Veškeré další informace Vám v případě zájmu rádi poskytneme.

Helena Chalánková, ředitelka
Okresní hospodářské komory v Prostějově
se sídlem Lidická 6, Prostějov
tel.: +420 582 332 489
mobil:+420 604 403 345
tel,fax,zázn. +420 582 332 721
e-mail: ohkpv@ohkpv.cz
www.ohkpv.cz





ggggg