Právě vychází nové aktualizované vydání publikace Významné firmy Olomouckého kraje

„Myšlenka na vytvoření takového materiálu vznikla v Krajské hospodářské komoře Olomouckého kraje již před mnoha lety, první vydání této publikace vyšlo ve spolupráci s Olomouckým krajem v roce 2008,“ uvedl Bořivoj Minář, předseda představenstva KHK OK. „Cílem tehdy bylo vytvořit souhrnný materiál, který by sloužil nejen rodičům dospívajících dětí a absolventům škol. Mysleli jsme také na místní i zahraniční podnikatele. Publikaci jsme využívali při misích do zahraničí a při návštěvách veletrhů, ale také pro přijíždějící delegace s cílem podat jim souhrnný obraz hlavních oborů podnikání v Olomouckém kraji a představit jeho technický profil.“

Druhé vydání má stejný cíl. Původní myšlenka se ukázala jako správná a zájem o publikaci stále roste. Na druhém vydání se kromě KHK OK významně fi nančně podílel také Olomoucký kraj, za což mu patří poděkování nejen ze strany podnikatelů OK. Věříme, že tato aktualizovaná a rozšířená publikace bude sloužit k užitku a propagaci podnikání Olomouckému kraji nejen v ČR ale i v zahraničí.

„Prostudováním příručky, kterou právě držíte v rukou, se seznámíte s těmi nejvýznamnějšími fimami regionu. Firmami, které aplikují nejnovější vědecké poznatky do praxe a rozvíjí tak své know-how. Firmami, které ustály hospodářskou krizi, která se rovněž v našem regionu projevila. Právě takové fi rmy stojí za to poznat blíže,“ komentuje v úvodu aktualizované vydání hejtman Olomouckého kraje Martin Tesařík.

Publikace je také ke stažení na našich webových stránkách ZDE





ggggg