Pozvánka na Den otevřených dveří

Pozvánka na Den otevřených dveří

Střední odborná škola podnikání a obchodu v Prostějově pořádá ve středu 16. ledna 2019 Den otevřených dveří a nabízí atraktivní vzdělávací programy.

Zájemci o studium a jejich rodiče si mohou prohlédnout interiéry školy, získají informace o vzdělávacích programech, výsledcích maturitní zkoušek nebo o možnostech jejich dalšího uplatnění.

Mimo standardní prohlídku budovy školy, na které se tradičně podílí studenti školy, jsou vytvořeny tematické prezentace jednotlivých vzdělávacích programů.

Tradičně velký zájem je o marketing turismu, což je vzdělávací program zaměřený na aplikaci propagačních nástrojů v cestovním ruchu. SOŠPO jedinou školou v Prostějově, která se problematice cestovního ruchu dlouhodobě a intenzivně věnuje.

Atraktivní pro žáky základních škol je také sportovní management. Tento vzdělávací program je určen všem sportovcům, kteří chtějí získat odborné ekonomické vzdělání se zaměřením na management sportu.

Žáci devátých tříd mohou vybírat ze čtyř, v regionu ojedinělých, vzdělávacích programů: Mezinárodní obchod a projektové řízeníŘízení služeb a marketing turismuMarketingové komunikace a žurnalistika a Sportovní management.

SOŠPO je školou s téměř pětadvacetiletou historií, která získala stabilní místo ve vzdělávací soustavě regionu.

Každým rokem se také zvyšuje počet dojíždějících studentů. V současnosti na SOŠPO dojíždí 30 % mimoprostějovských studentů.

 

LETÁK ke stažení ZDE.

 

 





ggggg