Podrobné informace pro vystavovatele na Burze 15.10.

Podrobné informace pro vystavovatele na Burze 15.10.




Vážení vystavovatelé,

blíží se termín konání Burzy práce a vzdělání dne 15. října, a proto vám posíláme podrobnější informace k jejímu průběhu.

Váš prezentační materiál můžete na místo konání přivézt během dvou termínů:

v pondělí 14.10. v rozmezí 14 – 17 hodin

v úterý 15.10. – od 6 hodiny ráno

Vyzývám všechny k dochvilnosti, Burza se návštěvníkům otevře 15.10. od 9 hodin, takže by bylo dobré, aby nejpozději do 8,45 hod jste měli svoje stánky se vším všudy připraveny.

Pro dovoz materiálu využijte zadní nákladový vchod z ulice Za Velodromem. Plánek umístění vašeho stánku jste již obdrželi od pracovníků úřadu práce.

ZDE posílám odkaz na satelitní snímek místa konání akce s vyznačenými možnými parkovacími plochami /všechny jsou ZDARMA/ a vyznačenými přístupovými cestami k  nákladovému i hlavnímu vchodu. Pozor na jednosměrku v Krapkově ulici – označena jednostrannou šipkou.

Prosím o informaci, který termín jste si vybrali.

V průběhu celého dne vám bude k dispozici ZDARMA občerstvení, které bude vydáváno v 1. patře, taktéž zde bude vydáván mezi 11 – 13,30 hod oběd. Stravenky vám budou všem rozdány během dopoledne. Jen pro vaši informaci, v přízemí se nachází bufet, který je ale provozován komerčně, tudíž je zde vše zpoplatněno.

Mimo prostějovské firmy a školy prosím, aby jste si sebou vzaly do rezervy označené prodlužky. Snažíme se, aby jich na místě bylo dostatečné množství, ale kdyby náhodou…..

Místní si zajistili prodlužky dopředu a budou rozmístěny již před konáním akce.

V případě jakýkoliv dotazů jsem vám samozřejmě k dispozici.

Pevně věřím, že se nám všem akce vydaří, vyjde počasí a nové místo konání se bude líbit.


Helena Chalánková

Ředitelka





ggggg