Nespolehlivé plátce DPH naleznete již nyní v systému OCTOPUS!

V souvislosti s novelou zákona o DPH platnou od 1. 1. 2013, dochází k zavedení tzv. ručení odběratelů za odvod DPH dodavatelem.

Co to pro Vás znamená?
Pokud odeberete zboží či služby od dodavatele, kterého si řádně neprověříte, a on bude veden v registru nespolehlivých plátců DPH, řádně uhradíte fakturu, ale on z platby neodvede státu příslušné DPH, budete to právě Vy, kdo bude muset neodvedené DPH znovu zaplatit státu.

Kdo nebude od 1. 1. 2013 prověřovat své dodavatele, riskuje významné finanční ztráty.

Jak prověřit dodavatele?
Společnost DC GROUP, spol. s r.o. připravila pro své zákazníky propojení systému OCTOPUS s registrem nespolehlivých plátců DPH. Systém OCTOPUS se tak stává ještě komplexnějším nástrojem k prověřování Vašich dodavatelů a odběratelů. Pomáháme Vám tak zlepšovat nejen cash flow, ale i významným způsobem snižovat objem peněz v nedobytných pohledávkách.

Dosavadních 27 informačních zdrojů jsme za poslední 2 měsíce ještě rozšířili o další zdroje. Systém OCTOPUS jsme obohatili o další užitečné informace, jako jsou například informace o vítězných veřejných zakázkách nebo informace o poskytnutých dotacích prověřovanému subjektu. Nadále pro Vás připravujeme mnohé další zajímavé informace.

Newsletter 1/2013 ke stažení ZDE

Pro bližší informace o systému OCTOPUS, novinkách a dalších připravovaných výhodách kontaktujte:  

Jan Stoček
Senior Business Consultant - MORAVA
DC GROUP, spol. s r.o.

Mobil: +420 773 407 289
Fax:    +420 281 002 171
E-mail: stocek@dcgroup.cz

www.dcgroup.cz
www.marketingovedatabaze.cz
www.tcmgroup.com
________________________________
člen skupiny TCM Group International





ggggg