Nabídka antigenních testů pro samotestování pro členy Hospodářské komory

Nabídka antigenních testů pro samotestování pro členy Hospodářské komory

Hospodářská komora ČR již téměř rok pomáhá podnikatelům a živnostníkům se zajištěním ochranných prostředků díky spolupráci se společností MONTO, s.r.o.

S ohledem na nařízení vlády v posledních dnech evidujeme enormní zájem (nejen) podnikatelské veřejnosti o zajištění antigenních testů pro tzv. samotestování. Vzhledem k vyčerpání zásob je nyní možné prostřednictvím kontaktních formulářů HK ČR objednávat antigenní testy s nejbližším možným termínem doručení dne 15.3.2021. Jsme si dobře vědomi, že uvedený termín není pro mnohé firmy v tuto chvíli akceptovatelný, proto vám nabízíme možnost zajištění samoodběrových testů prostřednictvím e-shopu VIAKOM (Antigenní test ze slin na COVID-19 – 20 ks (Clongene Biotech Co., Ltd.). Před objednávkou se nejprve zaregistrujte v pravém horním rohu a při tvorbě své objednávky dejte do poznámky kód "CCL".

Bohužel však musíme upozornit, že i výše uvedený dodavatel disponuje omezeným množství kusů.

Připomínáme, že kompletní seznam antigenních testů, pro které vydalo ministerstvo výjimku, naleznete zde: https://www.mzcr.cz/seznam-antigennich-testu-pro-ktere-vydalo-mz-vyjimku/. Součástí přehledu jsou k využití i kontakty na dodavatele.

Závěrem si dovolujeme sdílet informaci, že obchodní řetězec MAKRO Cash & Carry ČR chystá od 8.3.2021 nabízet antigenní testy pro laické využití na svých prodejních místech.

P.S. Naše OHK v Prostějově řeší další možnosti jak k dodávce testů, tak i možnosti testování přímo ve firmách externí společností. Aktuální informace Vám ihned předáme.





ggggg