Ministerstvo průmyslu a obchodu podporuje české exportéry

Ministerstvo průmyslu a obchodu podporuje české exportéry

Ministerstvo průmyslu a obchodu podporuje české exportéry prostřednictvím programu Marketing v rámci Operačního programu Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost. Program Marketing je zaměřený na rozvoj aktivit malých a středních podniků na zahraničních trzích a zvýšení využití exportních příležitostí, které na světovém trhu existují.

Malé a střední podniky mohou získat podporu na účast na zahraničních výstavách a veletrzích, na dopravu a také na propagační materiály. Bližší informace o programu naleznete na webových stránkách Ministerstva průmyslu a obchodu http://www.mpo.cz/dokument158340.html a Agentury pro podporu podnikání a investic CzechInvest http://www.czechinvest.org/marketing-ci.

INTERTOOL (10.-13. května 2016) a SMART AUTOMATION AUSTRIA (10.-12. května 2016) Možnost využití, českými firmami a organizacemi, které ještě nevystavovaly na veletrzích Reed Exhibitions v Rakousku, na lukrativní nabídku REED STARTER, včetně 30% slevy z výstavní plochy (při objednání stánku 6m2 - 24m2 max). Tím způsobem se cena za 1 m2 nevybavené výstavní plochy pohybuje kolem 100,- Eur/m2. Na základě jednání s vedením veletrhu připravuje Schwarz & Partner společný stánek pro české firmy z různých oborů. Nestandardní umístění tohoto stánku ve foyer A, tak nabídne jedinečnou příležitost oslovit firmy různých oborů, které vystavují a přichází na veletrh hlavním vchodem A. Svoji účast na tomto stánku již potvrdilo město Třebíč. Pro registraci a další informace ohledně účasti na společném stánku nebo samostatném stánku na veletrzích INTERTOOL a SMART AUTOMATION AUSTRIA 2016, kontaktujte výhradní zastoupení veletrhů - Schwarz & Partner, spol. s r.o.

BERLÍN - NĚMECKO BAR CONVENT BERLÍN - 11.-12. října 2016 - veletrh nabízející vše pro bary a nápoje. Na veletrhu se očekává 10 000 návštěvníků po dobu 2 dnů a bude zde zastoupeno 550 značek a vystavovatelů. Více informací na www.barconvent.com.

BANGKOK - THAJSKO MEGAVELETRH PRO MEGATRH JIHOVÝCHODNÍ ASIE - 23.-26. listopadu 2016 - zahraniční kancelář CzechTrade v Thajsku uvažuje o společném stánku českých firem. Veletrh METALEX v Thajsku jako tradiční největší a nejrozsáhlejší veletrh průmyslových technologií a inovací s důrazem na strojírenství a kovoobrábění se může stát pro české podnikatele kontaktní platformou ne pouze pro Thajsko, ale také pro dalších devět zemí ASEAN - Brunej, Filipíny, Indonésii, Kambodžu, Laos, Malajsii, Myanmar, Singapur a Vietnam. Odhaduje se, že trh průmyslových technologií v zemích ASEAN se bude dynamicky rozvíjet. Více informací na www.metalex.co.th nebo v češtině na http://www.sp.cz/metalex.html. Další informace u výhradního oficiálního zastoupení veletrhu METALEX pro ČR a Slovensko - Schwarz & Partner, spol. s r. o.

HO CHI MINH - VIETNAM METALEX 2016 - HO CHI MINH - 8.-10. října 2015 - VSTUPNÍ BRÁNA NA TRH DESETI ZEMÍ ASEAN S 600 MILIONY OBYVATEL Zahraniční kancelář CzechTrade ve Vietnamu upozorňuje české firmy na osvědčený exportní model "společný stánek s Czechtrade" na veletrhu Metalex ve Vietnamu pro rok 2016. Českým firmám ráda poskytne informace a asistenční služby zahraniční kancelář CzechTrade, která působí právě v Ho Chi Minh. Zde najdete desatero pro obchodování s Vietnamem http://www.czechtrade.cz/czechtrade-svet/asie/obchodovani-vietnam/. Veletrh METALEX ve Vietnamu je veletrhem obráběcích strojů, zařízení a technologií kovoobrábění pro zdokonalení výroby. Více informací na www.metalexvietnam.com nebo v češtině na http://www.sp.cz/metalexvietnam.html 

JAKARTA - INDONÉSIE MEGABUILD 2016 - 17.-20. března 2016 - OTEVŘE BRÁNU NA ROSTOUCÍ MEGATRH STAVEBNÍCH TECHNOLOGIÍ A MATERIÁLŮ V INDONÉSII Odborný veletrh nejnovějších technologií, řešení, materiálů a designu pro stavebnictví a stavební průmysl v Indonésii. Veletrh nabízí 6 hlavních segmentů: dveře a okna, střechy a podlahy, koupelny a kuchyně, design a osvětlení, technické zařízení budov, elektrotechnika, mechanika, inženýring pro stavebnictví a stavební průmysl, správa budov, bezpečnost stavebních objektů, včetně protipožárních technologií. Více informací v angličtině na www.megabuild.co.id. Pro další informace kontaktuje výhradní oficiální zastoupení veletrhu MEGABUILD pro ČR a Slovensko - Schwarz & Partner spol. s r. o.





ggggg