Klání o nejlepší rodinnou firmu 2019 má svého vítěze

Klání o nejlepší rodinnou firmu 2019 má svého vítěze

 

Naše členská společnost ALIKA a.s. zvítězila v soutěži Equa bank Rodinná firma roku, kterou organizuje Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR (AMSP ČR). „Tohoto ocenění si vážíme a jsme na něj opravdu hrdí. Tento úspěch je výsledkem všech lidí naší firmy, děkujeme.“, komentuje generální ředitelka Ing.Jana Kremlová.

Připojujeme se ke všem gratulantům a vážíme si toho, že společnost ALIKA a.s. je dlouholetým členem Okresní hospodářské komory v Prostějově.
Na krátké video z galavečeru 17. ročníku Dne podnikatelů ČR 2019 se můžete podívat v přiloženém odkaze. https://www.youtube.com/watch?v=Typ2TSQ6TRQ

Společnost ALIKA je přední českou potravinářskou firmou, zabývající se výrobou pražených ořechů a slaných snacků, a balením sušeného ovoce a olejnatých semen. Na trhu zaujímají své místo již od roku 1992.

Na českém trhu ALIKA nabízí své výrobky pod obchodními značkami ArRashid, DrRashid, KK, Arado a ARA.

Svou výrobní kapacitu taktéž využívá k výrobě výrobků pod značkou zákazníka nebo ke zpracování vlastních surovin zákazníků do jejich výrobků.

Společnost nepůsobí jen na území České a Slovenské republiky, ale už řadu let úspěšně dobývá i zahraniční teritoria (Německo, Holandsko, Polsko Švédsko nebo i Švédsko či Velká Británie).

 





ggggg