Cena hejtmana Olomouckého kraje za společenskou odpovědnost

Cena hejtmana Olomouckého kraje za společenskou odpovědnost

Olomoucký kraj letos vůbec poprvé vyhlásí cenu hejtmana za společenskou odpovědnost. Do soutěže se mohou hlásit velké podniky, malé firmy, ale také živnostníci a organizace veřejného sektoru. Smyslem soutěže je kultivovat podnikatelské prostředí v regionu. Přihlásit se mohou také obce.

„Chceme ocenit společnosti a podnikatele, kteří se například podílí na zlepšování pracovního prostředí, podporují mimopodnikové sociální aktivity a k životnímu prostředí se chovají zodpovědně a ohleduplně. Věřím, že takových firem je v Olomouckém kraji spousta,“ uvedl Josef Suchánek, hejtman Olomouckého kraje.

Hejtmanství spustilo projekt ve středu 16. června, zájemci se mohou hlásit do 15. září a vyhlášení výsledků proběhne na podzim. Ceny se budou udělovat ve čtyřech hlavních kategoriích.

„Zapojit se mohou také jednotliví živnostníci, města a obce, kteří se rovněž v řadě případů chovají společensky odpovědně. Mohou být inspirací pro ostatní, a právě to je dalším smyslem celé soutěže,“ vysvětluje Jan Šafařík, náměstek hejtmana Olomouckého kraje.

Sběr přihlášek probíhá od 16. června 2021 do 15. září 2021

Zájemcům o účast v soutěži jsou připraveny bezplatné online semináře, které budou vedeny CSR manažerem a proběhnou na konci června a srpna 2021. Odkaz na přihlášení zde.

Bližší informace o průběhu a harmonogramu soutěže naleznete zde, TZ na webu Olomouckého kraje zde.

 

Zdroj: www.olkraj.cz 





ggggg