BURZA PRÁCE A VZDĚLÁNÍ JIŽ VE STŘEDU 20. ZÁŘÍ

BURZA PRÁCE A VZDĚLÁNÍ JIŽ VE STŘEDU 20. ZÁŘÍ

Na letošní Burze bude k vidění i vojenská technika Armády České republiky a Vojenské policie

Jedinečnou šanci kontaktovat na jednom místě a během jediného dne téměř čtyřicet zaměstnavatelů bude mít veřejnost 20. září 2017 od 9 do 17 hodin ve Společenském domě Prostějov. 

Organizátoři připravili i ukázky přijímacího pohovoru v cizích jazycích (angličtině a  němčině) a ukázku assessment centra (skupinová metoda výběru). Chybět nebudou ani rady pro všechny, kteří chtějí vědět, jak zaujmout u výběrového řízení, včetně možnosti konzultace s vizážistkou.

„Příchozí si mohou vyslechnout prezentace jednotlivých firem či rozhovory moderátora se zástupci vystavovatelů. Atmosféru v sále Společenského domu oživí také taneční vystoupení a módní přehlídka,“ uvádí ředitelka Kontaktního pracoviště ÚP ČR v Prostějově Věra Crhanová.

Před Společenským domem bude připravena souprava tahače s návěsem. Zájemci o práci profesionálního řidiče si budou moc promluvit přímo s člověkem z praxe – s jedním z nejlepších profesionálních řidičů v České republice Rudolfem Pokorným.

„Dále bude možné shlédnout vojenskou techniku Armády ČR a Vojenské policie, včetně přehlídky zbraní naší armády. Návštěvníci budou mít jedinečnou příležitost prohlédnout si vojenská vozidla, která se účastnila zahraničních misí,“ uzavírá ředitelka Okresní hospodářské komory v Prostějově Helena Chalánková.

Srdečně zveme všechny zájemce k návštěvě a prohlídce Burzy :-)

Za organizátory Okresní hospodářská komora v Prostějově, Úřad práce v Prostějově, Svaz průmyslu a dopravy a Statutární město Prostějov.

LETÁK





ggggg