Další výzva na opravu podnikatelských NEMOVITOSTÍ

Další výzva na opravu podnikatelských NEMOVITOSTÍ

Pro ty, kteří chtěli realizovat rekonstrukci či demolici budov pro podnikání, ale bohužel to v předchozí výzvě nestihli, máme dobrou zprávu! Nositel Integrovaných teritoriálních investic Olomoucké aglomerace (ITI OA) má možnost na jaře 2020 vyhlásit další výzvu Nemovitosti.

Výzva bude opět zaměřena pro podnikatele, jež vlastní objekt určený k rekonstrukci technicky nevyhovujícího objektu nebo objektu typu brownfield na podnikatelský objekt.

Kdo může žádat o finanční prostředky?

Potenciálním žadatelem v rámci výzvy Nemovitosti je malý a střední podnik s dvouletou historií, který bude realizovat projekt na území Olomoucké aglomerace.

„Prostřednictvím nástroje ITI OA budeme moci realizovat rekonstrukci a demolici budov, které jsou pro naše podnikání technicky nevyhovující a zastaralé. Díky finančním prostředkům z EU přesuneme část výroby do nově vybudovaných prostor a ve zrekonstruovaných objektech vybudujeme potřebné sklady a administrativní prostory. Společnost se díky této investici stane více konkurenceschopná a nabídne nová pracovní místa,“ uvedl statutární ředitel společnosti DK mont a.s. Robert Žak.   

Proč žádat o dotaci přes nástroj ITI?

Projekty předložené do výzev integrovaného nástroje ITI soutěží jen s projekty v rámci Olomoucké aglomerace, na rozdíl od projektů hlásících se do individuálních výzev. V průběhu celého procesu Vás bude provázet tematický koordinátor a prostřednictvím konzultací, na kterých se účastní i hodnotitel „vychytáme“ většinu nejčastějších chyb v žádostech. Máte tedy větší šanci na úspěch.

Jaké podmínky byly v předchozí výzvě Nemovitosti se dočtete ZDE. 

Výzva bude vyhlášena pouze na základě předloženého seznamu potenciálních zájemců Ministerstvu průmyslu a obchodu. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat s konzultací Vašich předběžných projektových záměrů na tel. čísle 721 740 460 či emailové adrese ondrej.lakomy@olomouc.eu.

Přehled všech aktuálně vyhlášených výzev ITI Olomoucké aglomerace naleznete ZDE.





ggggg