Nabídka partnerství - Prostějovský ples 2019

Nabídka partnerství - Prostějovský ples 2019

 

Základní informace:

- První ročník společenské události s názvem Prostějovský ples 2019, který se koná 2. března 2019

- Hlavní osobnost - Olga Lounová, KOLOREZ - plesový band, moderátoři Rádia Haná - Martina Kvítko Procházková a Lukáš Kobza a další doprovodný program - zážitkový fotokoutek, soutěže, tombola atd.

- Na všechny čeká bohaté občerstvení a zážitková gastronomie.

Pro podporu hledáme:

Titulárního partnera, jehož jméno bude uvedeno v názvu plesu, dále pak logo na všech tiskových materiálech, prezentace na webu a facebooku, prezentace produktů dle domluvy i místě konání plesu, vysílání spotů na RH, venkovní promítání loga na fasádu, vstupenky atd. v celkové hodnotě 150.000 Kč (vše ostatní v prezentaci)

Generálního partnera - logo na všech tiskových materiálech, prezentace produktů dle domluvy i místě konání plesu, vysílání spotů na RH,prezentace na webu a facebooku, vstupenky atd. v celkové hodnotě 100.000 Kč (vše ostatní v prezentaci)

Hlavního partnera - logo na všech tiskových materiálech, prezentace produktů dle domluvy i místě konání plesu, vysílání spotů na RH,prezentace na webu a facebooku, vstupenky atd. v celkové hodnotě 50.000 Kč (vše ostatní v prezentaci)

Partnera -  logo na všech tiskových materiálech, prezentace produktů dle domluvy i místě konání plesu, vysílání spotů na RH,prezentace na webu a facebooku, vstupenky atd. v celkové hodnotě 25.000 Kč (vše ostatní v prezentaci).

ZDE najdete veškeré podrobnosti.

V případě Vašeho zájmu se prosím obráťte na:
Mgr. Petra Bělašková
marketingový specialista pro V.I.P. klienty
Radio Haná, s.r.o.
tel. 585 226 607, 585 224 035 gsm 774 542 624
email: belaskova@radiohana.czwww.radiohana.cz





ggggg