Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /usr/local/hosting/home/ohkpv.cz/web/www/fce/funkce.php on line 456
| Okresní hospodářská komora v Prostějově

PERSONALISTÉ PROSTĚJOVSKÝCH FIREM SE OPĚT SETKAJÍ

PERSONALISTÉ PROSTĚJOVSKÝCH FIREM SE OPĚT SETKAJÍ


Okresní hospodářská komora
pořádá další Setkání personalistů prostějovských firem. Tentokrát se zástupci firem potkají ve společnosti HŽP a.s., předního výrobce pružin do železničního a automobilového sektoru.

Hlavním tématem bude „zdravá firma“, tzn. firma, která se různými aktivitami zabývá, stará a pečuje o zdraví svých zaměstnanců. Dojde k předání zkušeností a k prezentaci zajímavých a vzorových nápadů, které již v současné době v některých firmách fungují a jsou velmi pozitivně hodnoceny zaměstnanci. Účastníci budou mít také možnost absolvovat exkurzi do výroby, která v HŽP v posledních letech zaznamenala celou řadu inovačních a modernizačních změn.

Srdečně zveme všechny personalisty, kteří se chtějí dozvědět něco nového a získat případnou inspiraci. Setkání se uskuteční ve čtvrtek 15.11. od 13 hodin, je nutná registrace zasláním přiložené návratky na e-mail ohkpv@ohkpv.cz, akce je zdarma.

POZVÁNKA

NÁVRATKA





ggggg