MÁME U NÁS JEDNU Z NEJVLIVNĚJŠÍCH ŽEN ČESKA!

MÁME U NÁS JEDNU Z NEJVLIVNĚJŠÍCH ŽEN ČESKA!

Jana Kremlová – spolumajitelka a generální ředitelka společnosti ALIKA a.s. z Čelčic – se zařadila mezi 75 nejvlivnějších žen Česka!

Úspěšný magazín FORBES přináší již počtvrté žebříček 75 žen, které mají odvahu stát v čele vlastních firem i velkých korporací, mají vliv na tisíce životů a spoustu peněz. Jsou to ty, které se nebojí být v popředí, i ty, které mají velký vliv, ačkoli je skoro nikdo nezná.
Tento žebříček sestavuje FORBES každý rok především proto, aby, stejně jako americký FORBES, který ho sestavuje pro celý svět už deset let, tyto ženy podpořil. Věří, že mohou být inspirací pro ostatní.

„Jani, si skvělá, moc Tě obdivuji a přeji hodně štěstí a dalších úspěchů v podnikání“ Helena Chalánková, ředitelka OHK v Prostějově

Společnost ALIKA, člen OHK v Prostějově, je přední českou potravinářskou firmou, zabývající se výrobou pražených ořechů a slaných snacků, a balením sušeného ovoce a olejnatých semen. Na trhu zaujímá své místo již od roku 1992. Nabízí své výrobky pod obchodními značkami ArRashid, DrRashid, KK, Arado a ARA. Svou výrobní kapacitu taktéž využívá k výrobě výrobků pod značkou zákazníka nebo ke zpracování vlastních surovin zákazníků do jejich výrobků.





ggggg