TORAY slavnostně zahájila v nové hale výrobu tiskových desek pro bezvodý ofset

TORAY slavnostně zahájila v nové hale výrobu tiskových desek pro bezvodý ofset

V prostorách společnosti Toray Textiles Central Europe s.r.o. v  Prostějově se dne 29. ledna 2014 uskutečnilo oficiální otevření nové výrobní haly pro výrobu tiskových desek pro bezvodý tisk. Tuto slavnost navštívili velmi významní hosté, mezi které patřili velvyslanec Japonska v ČR Tetsuo Yamakawa, náměstek ministra průmyslu a obchodu Milan Hovorka, hejtman Olomouckého kraje Jiří Rozbořil, primátor města Prostějova Miroslav Pišťák, president Toray Industries Akihiro Nikkaku, zástupci Okresní hospodářské komory v Prostějově a zástupci dalších místních úřadů, agentury Czechinvest a také dodavatelských firem, které spolupracovaly na hladkém rozjezdu tohoto nového výrobního provozu. 

Spuštěním nové výrobní linky v Prostějově posiluje japonská společnost TORAY své vedoucí postavení mezi dodavateli tiskových desek pro bezvodý ofset. Používaná technologie je jedinečná a moderní, k životnímu prostředí velmi šetrná forma vysoce kvalitního tisku. V rámci TORAY group jsou tyto tiskové desky vyráběny pouze ve dvou státech – průkopnickém Japonsku a České republice jako první svého druhu v Evropě.

Bylo vytvořeno 50 nových pracovních míst, která jsou v současné době již obsazena. Celkově společnost TTCE s.r.o. v Prostějově zaměstnává okolo 300 zaměstnanců.





ggggg