Setkání manažerů a podnikatelů s představiteli města Prostějova

Statutární město Prostějov ve spolupráci s Okresní hospodářskou komorou v Prostějově uskutečnily 7. června 2012 setkání manažerů a podnikatelů s představiteli města. Tématem setkání byl Prostějov, město pro život i podnikání.

Přes pět desítek podnikatelů na setkání získalo přímo od primátora statutárního města Prostějova Miroslava Pišťáka informace o uskutečněných, právě realizovaných i plánovaných aktivitách města. Byly prezentovány činnosti jednotlivých náměstků primátora a oblasti, které mají každý ve své kompetenci.
 
Hostem setkání byl finanční analytik p. Menšík ze spol. CYRRUS, který se velice poutavou formou přednášky vyjádřil k současné ekonomické situaci v rámci Evropy a k jejímu předpokládanému vývoji.
 
Neméně zajímavým hostem byl Prostějovák, trojnásobný mistr ČR v dráhové cyklistice, Ondřej Vačkář. Seznámil přítomné s historií rodiny Vačkářů a s jejich úspěchy v dráhové cyklistice.
 
Na závěr setkání proběhla velmi aktivní diskuse, v rámci které byly zodpovězeny dotazy podnikatelů. Celé setkání bylo jak ze strany přítomných podnikatelů, tak ze strany vrcholových představitelů města hodnoceno velice pozitivně.
 
 

 

 





ggggg