OLOMOUC FASHION DAY, 15.12.2016 v Olomouci

OLOMOUC FASHION DAY, 15.12.2016 v Olomouci

Krajská hospodářská komora Olomouckého kraje Vás srdečně zve na již 3. ročník úspěšné akce OLOMOUC FASHION DAY, která se uskuteční dne 15.12.2016 od 18 hodin v Regionálním centru Olomouc. Akce se uskuteční za podpory Olomouckého kraje, dalších institucí a podnikatelské sféry.

Módní přehlídka má za cíl připomenout tradiční pýchy Olomouckého kraje - kožedělní, oděvní a textilní průmysl. Protože zájem o tato řemesla dlouhodobě upadá i mezi studenty, je akce vhodná také pro mladé.

Přehlídku vyšperkují dámské a pánské kolekce od Bernhardt Fashion CZ, Moděva oděvního družstva a rovněž Střední školy designu a módy v Prostějově. Modelky a modely si vezmou do parády Studio 9 v čele s Veronikou Továrkovou, jenž předvede své aranžování dámských i pánských kštic a nezávislé kosmetické poradkyně z Mary Kay, Vendula Slaná a Simona Kožoušková, které se postarají o make-up. 

Důležitými společníky jsou také Asociace textilního oděvního a kožedělného průmyslu (ATOK) a města Šumperk a Jeseník. Mezi vystavovateli uvidíte také oděvní společnosti DRAPS, Majerka - Kateřina Majerová, Josef Konečný Fashion Design, Klobouky - Marie Daubnerová, Martu Musilovou a Spolek řemesel ručních ze Štěpánova.

V letošním roce bude akce laděna předvánočně, a tudíž bude možné i zakoupit si na ní výrobky firem, které v kraji působí.

Vstupenky v ceně 100,- Kč za osobu je možné zakoupit či rezervovat na khkok@khkok.cz nebo v sídle Krajské hospodářské komory OK (2. patro výškové budovy RCO, Jeremenkova 40B, Olomouc), tel.: 587 332 068.

ZDE najdete speciální číslo Občasníku pro podnikatele, které je věnováno této akci.

POZVÁNKA

 





ggggg