Nový poptávkový systém HK ČR pro zprostředkování obchodních příležitostí

Dovolte, abychom Vás informovali, že je zprovozněn nový poptávkový systém Centrálního registru produktů a firem Hospodářské komory ČR.

Registrovaný uživatel tak může do Centrálního registru vkládat své poptávky po službách a produktech, které požaduje, přičemž ušetří své úsilí a čas věnované obvyklým způsobům hledání dodavatele a může navíc získat významné úspory z finální ceny nabídky.

Portál Centrálního registru produktů a firem Hospodářské komory ČR umožňuje podnikům vkládat své poptávky po službách a produktech, které shání, přičemž osloví desítky dodavatelů hledaných produktů a služeb. Uživatelé pouze vytvoří dopis, kterým osloví své potenciální obchodní partnery s popisem toho, co potřebují, a poptávkový systém osloví příslušné dodavatele. Nabídky od oslovených dodavatelů pak chodí přímo do e-mailové schránky.

Poptávkový systém využívá Hospodářská komora České republiky také pro zprostředkování obchodních příležitostí přicházejících do České republiky prostřednictvím zahraničních ambasád, z jednání zahraničních podnikatelských reprezentací, anebo z jednání představitelů státu na zahraničních misích.

Poptávkový systém je pokračováním spolupráce společnosti Axis4, technologickým správcem Centrálního registru produktů a firem Hospodářské komory ČR, se společností Kaktus Software, která v první polovině tohoto roku vytvořila novou generaci Centrálního registru produktů a firem. V rámci tehdejšího projektu Kaktus Software vytvořil nový vzhled a zjednodušené uživatelské rozhraní při zachování unikátního podrobného členění oborových a produktových skupin.
 
Poptávkový systém Hospodářské komory České republiky pro zprostředkování obchodních příležitostí obsahuje poptávky českých i zahraničních subjektů http://poptavky.komora.cz





ggggg