Největší veletrhy průmyslových technologií a inovací v Rakousku znovu po dvou letech

Největší veletrhy průmyslových technologií a inovací v Rakousku znovu po dvou letech
V nedaleké Vídni proběhnou vyletrhy INTERTOOL - mezinárodní veletrh pro strojírenství, obrábění kovů a inovace v oboru průmyslu ve dnech 10.-13. května 2016 a SMART AUTOMATION AUSTRIA - mezinárodní odborný veletrh automatizace a pohonů ve dnech 10.-12. května 2016. NOVÉ SPECIÁLNÍ EXPOZICE PRO ZEMĚ STŘEDNÍ A VÝCHODNÍ EVROPY A JIHOVÝCHODNÍ EVROPY - NOVÉ PŘÍLEŽITOSTI PRO ČESKÉ A SLOVENSKÉ FIRMY.
 
CEE/SEE- REGIONS BUSINESS & INVESTMENT PAVILLION (prezentace regionů střední a východní Evropy a jihovýchodní Evropy v rámci speciální expozice v hale A vídeňského výstaviště a to jako "host veletrhu" - "GASTREGION")

CEE/SEE SUBCONTRACTING COMPETENCE CENTER (prezentace subdodavatelů z regionů střední a východní Evropy a jihovýchodní Evropy)

CEE/SEE INNOVATIONS, SCIENCE & PRO-EDUCATION HUB (prezentace vzdělávacích a školicích institucí, inovačních center, aplikované vědy a transferu technologií z regionů střední a východní Evropy a jihovýchodní Evropy)

CEE/SEE INDUSTRIAL PARKS CONTACT CENTER (prezentace průmyslových a technologických parků z regionů střední a východní Evropy a jihovýchodní Evropy)

CEE/SEE TRADE & BUSINESS MEDIA STAND (prezentace odborných hospodářských a ekonomických médií z regionů střední a východní Evropy a jihovýchodní Evropy)

Jak je již známo, rakouský průmysl je jedním z nejvyspělejších ve střední a východní Evropě, stejně jako v jihovýchodní Evropě. Nejvýznamnější rakouské veletrhy průmyslových technologií a inovací INTERTOOL a SMART AUTOMATION AUSTRIA 2016 se konají jednou za dva roky ve Vídni a jsou optimální platformou pro prezentaci průmyslu, inovací a investičních příležitostí pro různé CEE-SEE regiony.

Po několika návštěvách delegací z regionu Třebíče, se právě město Třebíč bude na veletrhu INTERTOOL 2016 poprvé prezentovat na samostatném stánku a v rámci mezinárodního B2B programu, zaměřeného především na rakouské, slovinské, slovenské a maďarské potencionální partnery. Také ostatní regiony z dalších CEE- SEE zemí zvažují svoji účast jako vystavovatelé.

V roce 2016 plánuje aktivně využít INTERTOOL a SMART AUTOMATION AUSTRIA především Slovensko, a to jako partnerská země veletrhu INTERTOOL 2016 („PARTNERLAND“), které se bude v rámci programu prezentovat na těchto mezinárodních veletrzích ve Vídni.

Pořadatel veletrhu na loňském ročníku přivítal 488 vystavovatelů a 468 zastoupených podniků z jedenácti zemí a také 20 617 registrovaných návštěvníků z řad odborníků, mezi nimiž byli také návštěvníci z České republiky a Slovenska, kteří velmi pozitivně hodnotili tyto prestižní průmyslové veletrhy.

INTERTOOL v sousední Vídni je tradiční největší veletrh průmyslových technologií a inovací, veletrh, který je v podvědomí nynější generace managementu a odborníků a je součástí úspěšného vývoje rakouského průmyslu a obrovského růstu exportu za posledních 20 let. Pro mnohé rakouské podnikatele a inženýry je INTERTOOL tradičním symbolem úspěchu rakouského průmyslu.
Již pravidelně se na tomto významném a prestižním rakouském veletrhu prezentují české firmy, a to jak malé, střední, tak i velké.
Průmyslový trh Rakouska je samozřejmě specifickým a náročným, ale v případě důsledného zpracování a solidního vystupování na tomto trhu slibuje dobré možnosti pro podnikání a stabilní obchodní kontakty.
Rakouské firmy jsou orientovány na export, ale v konkurenčním prostředí hledají nejlepší dostupné nabídky na trhu na základě optimalizace poměrů kvalita-cena. Z toho důvodu české firmy, které mohou nabídnout zajímavé kvalitní inovační řešení, a to za dobrou cenu, určitě mají šanci na rakouském trhu průmyslových technologií a inovací, buďto v oboru kovoobrábění, obráběcích strojů, průmyslové automatizace nebo v oboru spojování materiálů.
Tradiční INTERTOOL v sousední Vídni je optimální platformou pro navázání nových obchodních kontaktů a prezentace inovací. Tradiční vídeňský INTERTOOL je navštěvován především rakouskými a německými vlastníky firem, managementem, nákupčími, řediteli výroby, ale také obchodníky a řediteli firem především středních a menších podniků ze sousedního Maďarska, Slovenska, Slovinska a Chorvatska.
Za poslední léta INTERTOOL ve Vídni zaznamenal také razantní nárůst zájmu z dalších států východní Evropy, a dokonce Asie.

Chceme Vás upozornit na případnou možnost čerpání prostředků z fondu podpory podnikání - více informací obdržíte na Ministerstvu průmyslu a obchodu. Tradičně byly na veletrhu INTERTOOL připravovány v letech 2008, 2010, 2012 a 2014 agenturou CzechTrade společné expozice České republiky.
 
Největší veletrhy průmyslových technologií a inovací "INTERTOOL" a "SMART AUTOMATION AUSTRIA" v Rakousku vítají vystavovatele z České republiky. Budou se konat již v příštím roce ve Vídni ve dnech 10.-13./12. května 2016.
 
Pro veškeré další informace kontaktujte výhradní oficiální zastoupení veletrhu pro Českou republiku a Slovensko:

Lenka Kotllárová
koordinace projektů v České republice
Schwarz & Partner spol. s r. o.
Benediktská 5/691, 110 00 Praha 1
Tel.: +420 603 278 654
E-mail: veletrhy@sp.cz Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny     




ggggg